SELSKABSMENUER

SOMMER

Forretter:

1. Håndpillede Vadehavsrejer med sauce hollandaise og nye hvide asparges + 48kr.

2. Tartelet a la Dolly med unghane og nye grønne asparges

3. Hjemmerøget laks med fennikel/lime salat

 

- til alle forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød og smør. (dog ikke tartelet)

 

Hovedretter:

1. Helstegt amerikansk oksefilet med blomkålssalat med saltede mandler og kirsebær, nye kartofler stegt med timian, hertil rødvinsglace + 48kr.

2. Kalvekoteletter med lynstegt sommergrønt, kryddersmør og nye kartofler

3. Sommerbuk med grøn kartoffelsalat og salat med friske ærter og radisser

 

Desserter:

1. Lav selv isvafler ad libitum - tre slags hjemmelavet is & friskpisket hindbær "gufskum"

2. Fragilite med is og friske bær af en slags

3. Danske jordbær med fløde fra Barrit Mejeri

 

 

 

SELSKABSMENUER

EFTERÅR

Forretter:

1. Tatar af hjemmerøget laks på smørstegt brød, syrnet fløde og finthakket rødløg

2. Dollys hønsesalat med urter og frisk ananas på ristet brød

3. Hjemmelavet skorstensskinke a la "Parma" med friske figner og grøn salat med skalotteløg

 

Hovedretter:

1. Rosastegt kalv med grønkålssalat, pommes fondant og bærnæse sovs

2. Helstegt amerikansk oksefilet, bagte rodfrugter, grøn salat og pebersovs +48kr.

3. Krondyr med karamelliserede perleløg, waldorfsalat, råsyltede tyttebær, baconbønner, skysauce med blåskimmel og ribsgele, hvide kartofler + 48kr.

 

Desserter:

1. Sydfynsk æblekage med syrnet fløde

2. Ostelagkage med digestive bund og solbærgele

3. Brownie med vaniljeparfait og bærcoulis

 

 

0

DOLLYS    I       HAVNEN 15    I      8700 HORSENS      I      75 62 34 81

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2013 Dollys