SELSKABSMENUER

 

kun mod forudbestilling, min. 10 personer, alle skal bestille samme menu, bestilles mindst to dage før.

 

- alt hjemmelavet, intet fra spand…

 

3 retter kr. 350,-

2 retter kr. 300,-

1 ret kr. 250,-

Min. 10 kuverter

 

Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson de er skrevet i. Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.

 

Vi laver selvfølgeligt også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!

Skal bestilles på forhånd.

 

 

Drikkevarer ad libitum:

- Øl, sodavand og husets vine,

samt kaffe i 4 timer

Kr. 350,-

 

(kaffen kan selvfølgeligt godt serveres efter de 4 timer er udløbet)

 

Natmad:

1. Asparges suppe med nye asparges

(kun mellem maj og Sankt Hans)

Kr. 80,-

2. Gullasch suppe

Kr. 80,-

3. Græskarsuppe

(kun efterår og vinter indtil 1 januar)

Kr. 80,-

4. Hotdogs efter byg selv princip

Kr. 80,-

 

Kaffe & kage:

 

Smørbagt kringle med æble og marcipanremonce

Kr. 50,-

Lagkage

Kr. 60,-

Bolle med smør

Kr. 25,-

 

Kaffe

1 kop

Kr. 30,-

Ad libitum

Kr. 40,-

 

Pakke 1:

Kaffe ad libitum, bolle med smør, lagkage

Kr. 120,-

 

Pakke 2:

Kaffe ad libitum, bolle med smør, kringle

Kr. 110,-

 

Begravelser og diverse lette sammenkomster:

 

1.

Pålægsbuffet

6 slags kvalitets pålæg med tilbehør ad libitum. Serveret på store planker, hertil Dollys surdejsrugbrød

Kr. 160,-

 

2.

Skipperlabskovs

af sprængt oksebryst med purløg, tomater og smørklat, hertil Dollys surdejsrugbrød

Kr. 150,-

 

3.

Frikadeller med kartoffelsalat 

Dollys surdejsrugbrød og agurkesalat

Kr. 120,-

 

Dollys klassikere:

 

1.

Hamburgerryg

(ikke pumpet), rosenkål, bønner, kartofler og sennepssovs

Kr.190,-

 

2.

Flæskesteg

med brune og hvide kartofler, rødkål, råsyltede tyttebær, agurkesalat og brun sovs

Kr. 180,-

 

3.

Karbonade

(½ kalv ½flæsk 250 gram) med grønærter og gulerødder i lys sovs med kartofler og agurkesalat

Kr. 170,-

 

4.

Stegt ål

(friske danske vilde ål, ikke opdræt,  pr. person 400 gram i flået tilstand) hertil stuvede kartofler, Dollys æbleflæsk og agurkesalat

(Dagspris)

 

- alt hjemmelavet, intet fra spand…

 

3 retter kr. 350,-

2 retter kr. 300,-

1 ret kr. 250,-

 

Retterne er opdelt i sæson, dog kan visse retter også serveres udenfor den sæson de er skrevet i.

Menuerne serveres enten på tallerken, fade eller buffet. Aftal venligst nærmere.

Vi laver selvfølgeligt også netop din yndlingsret indenfor det danske køkken, forhør nærmere ved kokken!

Skal bestilles på forhånd.

 

Vinter

 

Forretter:

1. Indbagt tartelet à la Dolly med unghane og skorzonerrod

2. Hjemmerøget laks med honning/sennep dressing

3. Hjemmerøget smørstegt torskerogn

4. Indbagt laks med flødestuvet spinat og grøn salat

 

- til alle forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød og smør. (dog ikke tartelet)

 

Hovedretter:

1. Kalvesteg stegt som vildt, karamelliserede perleløg, waldorfsalat, råsyltede tyttebær, baconbønner, skysauce med blåskimmel og ribsgele, hvide kartofler.

2. Oksemørbrad Wellington med sauce bordelaise + 68kr.

3. Langtids braiseret let sprængt benskinke med flødekartofler og grønkålssalat med nødder og granatæble

(min. 20 personer)

 

Desserter:

1. Fløderand med bærcoulis

2. Vaniljeis med hindbærroulade og citrus

3. Tre slags oste med tilbehør

 

Forår

 

Forretter:

1. Stenbiderrogn med blinis, syrnet fløde og finthakket rødløg + 50kr.

2. Flødelegeret muslingesuppe med urter

3. Hjemmerøget okse med balsamico og grøn salat

 

- til alle forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød og smør. (dog ikke stenbiderrogn med blinis)

 

Hovedretter:

1. Kalvefrikassé med masser af grøntsager og urter, hertil hvide kartofler og surt

2. Helstegt unghane med brun sovs, rabarber kompot, agurkesalat, kartofler hertil hovedsalat med mormordressing.

3. ”Lam i dild og rejer” - dansk lam, håndpillede Vadehavsrejer, skorzonerrod, dild i lys sovs. serveret med kartofler + 48kr.

 

Desserter:

1. Brownie med vaniljeparfait og bærcoulis

2. Sydfynsk æblekage med syrnet fløde

3. Ostelagkage med digestive bund og solbærgele

 

Sommer

 

Forretter:

1. Håndpillede Vadehavsrejer med sauce hollandaise og nye hvide asparges + 50kr.

2. Tartelet a la Dolly med unghane og nye grønne asparges

3. Hjemmerøget laks med fennikel/lime salat

 

- til alle forretter serveres hjemmebagt surdejsbrød og smør. (dog ikke tartelet)

 

Hovedretter:

1. Helstegt amerikansk oksefilet med blomkålssalat med saltede mandler og kirsebær, nye kartofler stegt med timian, hertil rødvinsglace + 50kr.

2. Kalvekoteletter med lynstegt sommergrønt, kryddersmør og nye kartofler

3. Sommerbuk med grøn kartoffelsalat og salat med friske ærter og radisser

 

Desserter:

1. Lav selv isvafler ad libitum - tre slags hjemmelavet is & friskpisket hindbær "gufskum"

2. Fragilite med is og friske bær af en slags

3. Danske jordbær med fløde fra Barrit Mejeri

 

 

Efterår

 

Forretter:

1. Tatar af hjemmerøget laks på smørstegt brød, syrnet fløde og finthakket rødløg

2. Dollys hønsesalat med urter og frisk ananas på ristet brød

3. Hjemmelavet skorstensskinke a la "Parma" med friske figner og grøn salat med skalotteløg

 

Hovedretter:

1. Rosastegt kalv med grønkålssalat, pommes fondant og bærnæse sovs

2. Helstegt amerikansk oksefilet, bagte rodfrugter, grøn salat og pebersovs +50kr.

3. Krondyr med karamelliserede perleløg, waldorfsalat, råsyltede tyttebær, baconbønner, skysauce med blåskimmel og ribsgele, hvide kartofler + 50kr.

 

Desserter:

1. Sydfynsk æblekage med syrnet fløde

2. Ostelagkage med digestive bund og solbærgele

3. Brownie med vaniljeparfait og bærcoulis

0

DOLLYS    I       HAVNEN 15    I      8700 HORSENS      I      75 62 34 81

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2013 Dollys