FROKOST

11.30 - 15.30

SILD

Dollys marineret sild

(marinated/cured herring)

håndlavet tøndemodnet sild 

med karrycreme, rødløg og kapers.

kr. 90,-/€ 12

 

Ruths kryddersild

(cured spicy herring)

fra skuret på Frederiksø. serveret med 

økologisk æggeblomme, rødløg og kapers.

kr. 90,-/€ 12

 

Ruths karrysild

(cured curried herring)

fra skuret på Frederiksø. 

serveret med syltede rødløg og kapers.

kr. 90,-/€ 12

Frokost Juleplatte

(X-Mas Platter - 5 classic dishes)

Sild - fiskefilet - leverpostej - ribbensteg - ost

- serveres med passende tradtionelt tilbehør.

(små ændringer kan forekomme)

kr. 225,-/€ 30

Husk din Linie til silden!

 

Alle sildeanretninger serveres med

kærnet smør, fedt og surdejsrugbrød

FISK 

Pandestegte fiskefileter 

(panfried fish fillets)

serveret med surdejsrugbrød, 

Dollys hjemmerørte remoulade og citron. 

kr. 125,-/€ 17

Hjemmerøget laks

(smoked salmon)

med grøn salat, sennep/honning dressing og surdejsbrød.

kr. 120,- /€ 16

 

Stjerneskud 

(shooting star/fried fish fillet, cod, shrimps)

stegt fiskefilet og dampet torsk, håndpillede rejer, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 160,-/€ 22

 

Dampede blåmuslinger

(steamed mussels in cream soup)

i hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.

kr. 120,-/€ 16

 

DOLLYS SPECIALITET

Stegt flæsk

(“house speciality” crisp pork)

 

 letsaltet flæsk

med kartofler, persillesovs, surt og sødt.

 

Alm. portion

(normal serving)

2/3 pund kød før stegning 

kr. 180,-/€ 24

 

Stor portion

(large serving)

1 pund kød før stegning 

kr. 195,-/€ 26

 

Inklusiv citronfromage eller 

irsk kaffe med Tullamore Dew

(incl. lemon pudding or irish coffee)

kr. 225,-/240,- € 30/32,-

Wienerschnitzel

(Wienerschnitzel from veal topside)

Kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.

kr. 200,-/€ 26

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

1/2 pund friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles, 

brun sovs (i skål ved siden af), 

Dollys sesambolle samt håndskårne fritter.

 kr. 160,-/€ 22

 

KØD OG VEGETAR

Selleribøf

(vegan celery paddy)

1/2 pund selleribøf med grøn salat

timianstegte kartofler og grøntsagspure

kr. 170,-/€ 23

 

Pariserbøf

(steak á la paris/beef patty, bread, eggyolk with more)

1/2 pund friskhakket oksekød

på surdejsbrød og serveret med løg, rødbeder, friskhøvlet peberrod, pickles, kapers 

og økologisk æggeblomme.

kr. 160,-/€ 22

 

Flæskeæggekage

(omelette)

lavet af økologiske æg, serveret med alt i udstyr.

kr. 160,-/€ 22

 

Dollys Carpaccio

(Smoked Pork Carpaccio)

Hjemmerøget Svinemørbrad i tynde skiver, Krystalost, syltede sennepsfrø, koldpresset rapsolie og krydderurter.

Serveres med smørristet surdejsbrød.

kr. 120,-/€ 16

Klassisk Fransk Løgsuppe

(Classic French Onionsoup with Cheese toast)

Med grillet ostebrød - ikke vegetarisk, kogt på hønsefond

kr. 120,- /€ 17

 

BØRNERETTER

11.30 - 15.30 og 17 - 21

​(CHILDRENS COURSES)

Fiskefilet og fritter

(Fish filet with fries)

Paneret og friteret fiskefilet

med pomfritter, dollys remoulade og grønt.

kr. 110,-/€ 15


Stegt flæsk

("House specialty" crisp pork) 
Serveret med persillesovs og kartofler.
kr. 110,-/€15

Børneburger

(Hamburger)

Serveres med grønt og pomfritter 

kr. 110,-/€15

 

Dollys is

(ice cream)

kr. 35,-/€ 5

FORRETTER

17 - 21

(STARTERS)

Dampede blåmuslinger
(Steamed mussels in cream soup)
I hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.
kr. 120,-/€16

Klassisk rejecocktail
(Prawn cocktail)
Håndpillede rejer, rogn, salat,
dressing og ristet brød.
kr. 120,-/€16

Hjemmerøget laks
(Smoked salmon)
Med grøn salat, sennep/honning dressing
og surdejsbrød.
kr. 120,-/€16

 

Dollys Carpaccio

(Smoked Pork Carpaccio)

Hjemmerøget Svinemørbrad i tynde skiver, Krystalost, syltede sennepsfrø, koldpresset rapsolie og krydderurter.

Serveres med smørristet surdejsbrød.

kr. 120,-/€ 16

Klassisk Fransk Løgsuppe

(Classic French Onionsoup with Cheese toast)

Med grillet ostebrød (ikke vegetarisk, kogt på hønsefond)

kr. 120,- /€ 17

 

HOVEDRETTER

17 - 21

DOLLYS SPECIALITET

Stegt flæsk
(“House speciality” crisp pork)

Letsaltet flæsk med persillesovs, surt og sødt.

Alm. portion
(Normal serving)
2/3 pund kød før stegning
kr. 180,-/€24



Stor portion
(Large serving)
1 pund kød før stegning
kr. 195,-/€26



Inklusiv citronfromage eller Irsk kaffe
(Incl. lemon pudding or irish coffee)
kr. 225,-/240,- € 30/32

 

 

Spiser du ikke alt din flæsk, kan du få en pose til resten. Det er også godt i morgen.

 

FISK OG VEGETAR

Dampede blåmuslinger

(steamed mussels in cream soup)

i hvidvin/flødesuppe med urter og håndskårne fritter.

kr. 180,-/€ 24

 

Lyngrillet Tun

(Grilled Tuna with hollandaise, vegs and french fries)

Serveres rød i midten, kan ikke bestilles gennemstegt.

serveret med Hollandaise sovs, grønt og hjemmelavede fritter

kr.215,-/€29

 

Luksus stjerneskud 

(shooting star/ fried fish fillet, cod, shrimps, salmon)

stegt fiskefilet og dampet hvid fisk, håndpillede rejer, hj. røget laks, rogn, dressing og ristet surdejsbrød.

kr. 185,-/€ 25

 

Selleribøf

(vegan celery paddy)

1/2 pund selleribøf med grøn salat

timianstegte kartofler og grøntsagspure.

kr. 170,-/€ 23

 

 

KØD

KØD

Bøf bærnæse
(Steak bearnaise with fries and salad)
Minimum 1/2 pund oksefilet af kødkvæg

Serveret med ægte bearnaisesauce, 

håndskårne fritter og lille grøn salat.
kr. 325,-/€ 43

 

Dansk bøf
(Beef patty with gravy, fried onions, fried egg and pickels)
1/2 pund friskhakket oksekød, bløde løg,
spejlæg, surt og brun sovs.
kr. 160,-/€ 22

Bøfsandwich

(traditional danish beef patty burger) 

1/2 pund friskhakket oksekød, 

bløde løg, rødbeder, agurkesalat, pickles, 

brun sovs (i skål ved siden af), 

Dollys sesambolle samt håndskårne fritter.

 kr. 160,-/€ 22

 

 

 

Dolly gryde

(Caserole, dryaged pork, sausages,
bacon, mushrooms, pickels)

Krogmodnet svinekotelet, tørsaltet bacon, champignon, håndlavede cocktailpølser i paprika sovs og surt.
kr. 180,-/€ 26

 

Wienerschnitzel
(Wienerschnitzel from veal topside)
Kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og smørsovs.
kr. 200,-/€ 27

 

 

Småretter - grøn salat el. håndskårne fritter
kr. 35,-/€ 5

EFTERRETTER

11.30 - 15.30 og 17 - 21

DOLLYS SPECIALITET

Dollys citronfromage
(Lemon pudding with whipped cream)
Med pisket fløde.
kr. 70,-/€ 10

trifli

(trifle)

med årstidens frugt, pisket fløde og knas

kr. 70,-/€10

Brownie

(Brownie with ice cream)

med Dollys vaniljeis og bærcoulis

kr. 80,-/€ 12

Pandekage med is

(Crepe with Ice cream)

Med Dollys is, cokoladesovs og knas

kr. 80,-/€ 12

 

 

Ruths kransekagetoppe

(Petit fours)

Pr. stk.kr. 20,-/€ 3

3 stk kr. 50,-/€ 7

 

OST

Gammelost
(Danish style matured Cheese
)

Ristet surdejrugbrød med fedt, løg, sky og rom.

kr. 80,-/€11
 

Friteret Camembert
(
Camembert frit)

Med ristet surdejsrugbrød.
kr. 80,-/€11

 



 

0

DOLLYS    I       HAVNEN 15    I      8700 HORSENS      I      75 62 34 81

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2013 Dollys