BØRNERETTER
11.30 - 15.30 og 17 - 21
(CHILDRENS COURSES)
Fiskefilet og fritter
(Fish filet with fries)
Paneret og friteret fiskefilet
med pomfritter, dollys remoulade og grønt.
kr. 100,-/€ 14
Stegt flæsk
("House specialty" crisp pork)
fra dansk gris, serveret med persillesovs og kartofler.
kr. 100,-/€14
Millionbøf med grov mos
(Minced meat sauce with mash)
serveres med gnavegrønt
kr. 100,-/€14
Dollys is
(ice cream)
kr. 35,-/€ 5
FORRETTER
17 - 21
(STARTERS)
Dampede blåmuslinger
(Steamed mussels in cream soup)
I hvidvin/flødesuppe med urter, surdejsbrød og smør.
kr. 100,-/€14
Klassisk rejecocktail
(Prawn cocktail)
Håndpillede rejer, rogn, salat,
dressing og ristet brød.
kr. 100,-/€14
Hjemmerøget laks
(Smoked salmon)
Med grøn salat, sennep/honning dressing
og surdejsbrød.
kr. 100,-/€14
Klassisk løgsuppe
(classic onion soup)
Med surdejsbrød og ostelåg
kr. 100,-/€ 14
