Følg os på

Wienerschnitzel på Dollys

Historisk set er det lidt af en tilsnigelse at kalde wienerschnitzlen en klassisk dansk ret, ligesom mange af de andre retter som dansken har taget til sig som deres egen, har wienerschnitzlen sin oprindelse fra fjernere himmelstrøg.

Bedst som v...

I dag kommer et lille historisk indslag om Dollys. Hvorfor hedder restauranten, som den gør, og hvad hvad er ´Dolly´ egentligt for en størrelse?

Mange spørger os, hvorfor restauranten hedder ”Dollys”, hvilket også må siges at være et lidt atypisk navn til en restauran...

Her på Dollys føler vi os meget priviligerede over, at vi har fået muligheden for at drive restauration på havnen. Det er et smukt, gammelt, industrielt område. Af samme grund har vi lavet en lille billedsamling af havnens bygninger og områder med tilhørende beskrivels...

Sild

 

20 hele fileterede sildefileter (gerne små) fra din fiskehandler

1 stang peberrod

Grov dijonsennep

Flagesalt & friskkværnet peber

Durummel til panering

Smør og rapsolie til stegning.

 

Klip rygfinnerne af sildene og læg dem fladt ud på et rent bord med skindsiden

nedad. D...

  • 4 andelår

  • 500 g andefedt

  • 3 fed hvidløg

  • 2 kviste frisk timian

  • 2 kviste frisk rosmarin

  • 6 laurbærblade

  • 1 spsk. groft knuste peberkorn

  • 1 spsk. sukker

  • 2 spsk. salt

  • Ca. 1 l. andefedt (fås hos slagteren)

 

     Knus alle de an...

Please reload

  • Facebook Basic Black
Please reload

0

DOLLYS    I       HAVNEN 15    I      8700 HORSENS      I      75 62 34 81

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2013 Dollys