Dollys er en traditionel dansk restaurant, beliggende i Horsens.

BAR    RESTAURANT

CLASSIC DANISH CUISINE SINCE 1993

NYE COVID-19 RETNINGSLINJER

 

Kære gæster,

 

Ifølge de nye COVID-19 retningslinjer gældende fra 19. September kl 12., skal alle gæster og personale bære mundbind i restauranten, når de står op.

Derfor henviser vi til at gæster medbringer mundbind og ifører sig disse når de ankommer til restauranten. Når I er henvist til jeres bord, må I tage mundbindene af.

Man kan også købe mundbind til kr. 5,- der lægges på regningen. Disse findes i entreen eller ved henvendelse til personalet.

Derudover lukker restauranten kl 22. For at imødekomme vores gæster holder vores køkken åbent i denne periode fra kl 11.00 til 21.00.

Frokostservering er fra 11 - 16.30 og aftenservering fra 16.30 - 21.00

Vi opfordrer desuden vores gæster til at bestille bord på “skæve” tidspunkter og ikke kun til “normal” spisetid, grundet Corona restriktioner har vi begrænset antal pladser for at jævne travlheden ud over længere tid.

 

Vi henviser til, at vi alle passer på hinanden, så vi snart kan gå imod bedre tider sammen.

Se åbningstider her

Havnetrekanten bliver nu kontrolleret af p-vagter, men det er stadig gratis.

Er du gæst på Dollys skal du bare huske at tage et p-bevis i den grønne kasse ved Dollys indgang og placere det i bilruden, det er et dagskort og gælder den pågældende dag indtil kl. 24.00 - lader du bilen stå, kan vi lave et nyt til dig, der også gælder til dagen efter. 

Dollys parkeringsbevis, er service til vores gæster - gratis parkering, naturligvis.

Please reload

0

DOLLYS    I       HAVNEN 15    I      8700 HORSENS      I      75 62 34 81

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2013 Dollys